Renoveringsstart av carportar. OBS OMGÅENDE!

Redan nu på måndag 4 februari har VGBT önskat starta renoveringen av våra carportar. Vi ber om ursäkt om den korta varseln. De kommer att börja med de små carportarna intill soptunnorna och sedan arbeta sig vidare. Det är svårt att säga hur lång tid det kommer att ta att renovera respektive carport, men man har beräknat ca en vecka.

Under pågående renovering av carport får ingen bil stå parkerad där. Istället hänvisar vi till parkeringarna vid gamla Stenkullen kyrka intill oss. Alternativt kan man även ställa sig intill förskolan Knattebo. Tänk i så fall på att inte ta ”genvägen” över cykelvägen (det är dessutom ett högt gupp där nu som kan skada er bil) utan köra runt vårt område.

Parkeringen på gaveln på carporten längst bort (Bennys gamla husbilsparkering) kommer att användas för placering av container. Parkeringen framför vårt garage kommer att användas för att placera ut virke. Tänk på att dessa parkeringar måste vara tomma from måndag.

ÖVRIG INFO – PÅMINNELSE OM SKÖTSEL

Filtret till våra pannor ska skakas och dammsugas var tredje månad. Filtret till ventilationen i klädkammaren ska sköljas i varmt vatten och kramas ur var tredje månad. Filtret behöver inte torka innan man sätter tillbaks det.

Vi vill även påminna om att tvättstugan ska lämnas i samma skick som man vill finna den. Efter respektive tvätt-tid ska det bland annat dammsugas, maskinerna ska torkas ur på ev. tvättmedel och dylikt och ludd ska plockas bort från torktumlaren. Kort och gott: lämna tvättstugan som du vill hitta den.

Trevlig helg!

Styrelsen BRF Olver